THREE COLORS TRAINING CONSULTING - Servicii
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
Alina Dinu
Adresa :
Al. Florin Ciungan nr. 17, sector 3, Bucuresti
Cod postal :
31825
Oras :
Bucuresti
Tara :
Romania
Telefon :
0726337268
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
hree Colors Training & Consulting (TCTC) dezvolta programe de formare pentru adulti, workshopuri, proiecte educationale pentru copii si tineri, precum si activitati de consultanta, in domenii prim atragerea de fonduri si implementarea de proiecte. Firma colaboreaza cu o echipa de specialisti in domeniul educatiei si formarii, psihologi si formatori autorizati, care vor organiza ateliere si sesiuni formative, precum si cu experti in diferite domenii (accesare de fonduri, achizitii, resurse umane, infiintare societati, antreprenoriat) care vor acorda consultanta.

Misiunea TCTC: Firma a fost infiintata cu scopul de a contribui la dezvoltarea capitalului uman, la valorificarea potentialului clientilor, dar si la diversificarea categoriilor de clienti, activitatea noastra fundamentandu-se pe convingerea ca fiecare persoana trebuie sa aiba oportunitatea de a-si dezvalui calitatile. Ne dorim furnizam programe de formare competente, adaptate cerintelor clientilor si cat mai creative, pentru a acoperi o gama larga de necesitati. In aceslasi timp, ne propunem sa dezvoltam servicii de consultanta de caliate, care sa vina in intampinarea cerintelor stringente ale pietei.
Viziunea firmei: este ca orice persoana trebuie sa-si valorifice potentialul la maxim, de aceea orice persoana este un posibil client pentru noi, pe care dorim sa-l sprijinim in demersul de crestere profesionala, de promovare si dezvoltare a cunostintelor si abilitatilor sale, dar si de auto-descoperire si de reconstruire a traseului profesional si personal. Cunoastem faptul ca multe idei stralucite de antreprenoriat si afaceri au venit de la copii si tineri, in vreme ce experienta persoanelor mai in varsta este nepretuita in anumite privinte, astfel incat ne-am facut o misiune din dezvoltarea abilitatilor si cunostintelor unor categorii cat mai numeroase de clienti. Orice persoana care doreste sa-si creasca nivelul cunostintelor, sa-si consolideze si exerseze abilitatile, sa se auto-cunoasca, sa-si construiasca o gandire pozitiva, sa-si amplifice creativitatea sau sa relationeze mai bine cu ceilalti, este clientul nostru.

Prin denumirea aleasa pentru firma dorim sa introducem cele trei trasaturi de baza ce caracterizeaza activitatea noastra: Calitatea, Intuitia si Inovarea, precum si elementul viu, colorat, creativ ce trebuie sa fie parte integranta al oricarui demers de formare.

Oferta de training cuprinde domenii precum: diferite tipuri de management; accesarea de fonduri, inclusiv fonduri structurale; dezvoltarea resureslor umane; specializarea in diferite domenii ocupationale; cursuri din aria psihologiei, comunicarii, educatiei si dezvoltarii personale, alte tipuri de cursuri adaptate nevoilor clientilor

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
- Nu exista anunturi adaugate