Inregistreaza afacerea ta pe adtob.ro si beneficiezi de o pagina web gratuita cu magazin de vanzari online.
Formular de inregistrare
Inregistrare
Tip Cont
Cont de companie Cont personal
Reprezentant
Denumire Companie
Activitatea pricipala
Tip activitate
:
Telefon
(format .JPG, dimensiune recomandata: 80 / 80 px.)

introduceti cuvintele sau grupurile de cuvinte cheie care descriu activitatea firmei dvs despartite prin virgula "," (motoarele de cautare va vor gasii mai usor)

www. .adtob.ro
(Caractere acceptate A-Z a-z 0-9)

Verificare utilizator liber

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii
Va rugam completati campurile obligatorii

De ce sa imi inregistrez firma?

Inregistrandu-va pe adtob.ro veti beneficia de un site web gratuit care se va construi foarte usor urmand cativa pasi foarte simpli.

Pe site va veti putea prezenta firma, adauga un numar nelimitat de anunturi si produse, adauga poze, incarca materiale ca de exemplu prezentari PowerPoint, fisiere PDF, Word etc.


Totul este editabil. Daca veti dori in viitor sa schimbati sortimentul de produse sau doar un produs nu

trebuie decat sa va logati in sectiunea de administrare a siteului.


Alegeti cu grija numele de utilizator deoarece adresa siteului web va fi: www.utilizator.adtob.ro (ca si nume a utilizatorului puteti alege de exemplu numele companiei sau a unui produs al firmei).


Compania d-voastra va fi listata pe adtob.ro pentru toate categoriile unde ati adaugat produse. Veti observa cum afacerea d-voastra va creste. Nu conteaza felul activitatii, puteti fi producator, comerciant, om de afaceri, distribuitor, importator, exportator, prestator de servicii sau chiar liber - profesionist.

Veti fi contactat sau veti putea contacta potentiali furnizori si clienti cu un simplu click.

Modele Pagini Web:

www.motorsport.adtob.ro

www.classoft.adtob.ro

www.burlane.adtob.ro


Nou! In cazul in care doriti sa faceti vanzare online direct prin intermediul portalului adtob veti putea face acest lucru dupa inregistrare prin simpla activare a modulului de e-commerce (Nota: in prealabil va trebui sa aveti produse/anunturi adaugate pe pagina web sau produse importate prin intermediul feedului pus la dispozitie in sectiunea de admin a paginii d-voastra).