DANIELS COMPANY - Vanzator
Portal anunturi din Romania
Detalii Companie
Denumire Companie
Denumire Companie :
Persoana de contact :
gelu patrascanu
Adresa :
Navodari, Str. Tineretului nr 2 Constanta
Cod postal :
53
Oras :
Constanta
Tara :
Romania
Telefon :
0371179220
Adtob.ro Web :

 

Descriere activitate
RULOURI IEFTINE DANIELS

Daniels Company produce jaluzele verticale, rolete interior si rulouri exterior cu o paleta coloristica foarte larga si o multitudine de texturi. Rulourile exterioares sunt confectionate din lamele de aluminiu termoizolante - umplute cu spuma poliuretanica, disponibile in diverse culori (30 de culori). Rulourile exterioare din aluminiu au rol antiefractie datorita sistemului special de blocare.

Atunci cand tamplaria casei tale este deja instalata rulourile exterioare pentru ferestre sunt o solutie ingenioasa atat pentru protectie termica, fonica si impotriva razelor solare , dar si de siguranta impotriva fenomenelor naturale sau a actelor de vandalism.

Elegante şi utile, RULOURILE EXTERIOARE din Aluminiu au lamelele umplute cu spumă poliuretanică, fapt care duce la o bună izolare termică şi fonică. Ele pot fi dotate cu yală sau cu sistem de autoblocare, sporindu-se astfel protecţia antiefracţie. Rulourile de interior ofera un ambient placut, dar si siguranta intimitatii, putand fi utilizabile in locuinte, birouri,institutii,etc.

Se aplica pe rama geamului de termopan sau lemn, neafectand calitatile de izolare termica ale acestora. Plase de tintari sau plase insecte pentru termopane sunt o solutie moderna de protectie impotriva insectelor pentru orice locuinta. Jaluzelele exterioare din aluminiu datorita montajului la exterior elimina efectul de sera;opresc ploaia si zapada inainte ca acestea sa atinga fereastra

 

Pagini de prezentare
» Anunturi
» Sitemap

 

Ultimele 10 anunturi ale firmei
- Nu exista anunturi adaugate